Syafiq Rashid

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
Assalamualaikum. Nama sudah tertera diatas. Currently study Medical Assistant at Pusrawi International College of Medical Sciences. InsyaAllah :) ѕтαят ωιтн вιѕмιℓℓαн. єи∂ ωιтн αℓнαм∂υℓιℓℓαн. ραтιєи¢є ωιтн ѕυвнαиαℓℓαн. ρяσмιѕє ωιтн ιиѕуααℓℓαн. уσυя ℓιfє ωιℓℓ вє вℓєѕѕє∂ ву αℓℓαн ѕωт :')

Friday, 2 March 2012

BEN ASHAARI TANYA AKU , KALAULAH AKU DAPAT ULTRABOOK TU…

Okay , segment dari Abg Ben .


Abg Ben tanya kalau lah aku dapat Ultrabook tuu . OMG , itu lah salah satu benda yang menjadi idaman aku yang tak tercapai lagi . Memang sangat happy dan beruntung sangat . Senang nak bawak kemana saja . Kalau dah senang nak bawak senang jugak lah mengupdate blog nie berjuta-juta banyak-banyak setiap sehari .

Ultrabook tak ada CD DRIVE .. Korang rasa perlu tak CD DRIVE tu pada Ultrabook ? 
:: tak de pun tak pe kot . tapi lebih baik ada lah kan . Senang nak masukkan software .

10 comments:

  1. Mieya singgah drpd segmen pakcik beng

    http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    ReplyDelete
  2. Kalau takde CD Drive, beli die punya external (^_^)

    ReplyDelete
  3. Kalau takde CD Drive, beli die punya external (^_^)

    ReplyDelete
  4. hi dari segmen yg sama.
    jemput singgah blog pka ye.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  5. Hai, dari segmen sama,

    http://mimishyou.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    ReplyDelete
  6. singgah intai² kawan satu segmen & follow sini juge. lucky no 196. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    ReplyDelete
  7. Ouhhh xde pat CD ek...its ok la lau cegitu. asalkan syokk barang baik punyee.

    ReplyDelete

Pot Pet Sini Sikit EH (^_^)