Syafiq Rashid

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
Assalamualaikum. Nama sudah tertera diatas. Currently study Medical Assistant at Pusrawi International College of Medical Sciences. InsyaAllah :) ѕтαят ωιтн вιѕмιℓℓαн. єи∂ ωιтн αℓнαм∂υℓιℓℓαн. ραтιєи¢є ωιтн ѕυвнαиαℓℓαн. ρяσмιѕє ωιтн ιиѕуααℓℓαн. уσυя ℓιfє ωιℓℓ вє вℓєѕѕє∂ ву αℓℓαн ѕωт :')

Wednesday, 4 January 2012

so , what do you thinks ?

Assalammualaikum .


 okayh ! act , gambar atas tuu apit amik dalam blog seseorang . tak tahu nak cari kat mane dah apit pun terus je amik kat blog si dia . tak nak citer banyak . apit pun sebenarnye tak tahu ape yang betul-2 terjadi sekarang nie . adakah benar semua cerita yang tersebar di pelosok internet dan di dada-2 akhbar yang menceritakan tentang pelajar cemarlang 2004 yang mendapat 17A1 telah berubah ?
kita pun sebenar nya tak boleh nak menuduh melulu . tapi , ape yang apit baca dalam akhbar pagi tadi , di kata kan baju yang Nur Amalina pakai tuu di belikan oleh ibu naya sendiri . adakah itu semuanya benar ? atau ibunya ingin menutup tomahan-2 yang dikatakan oleh semua orang ? pada pendapat apit lah , adakah seorang ibu ingin mempamirkan pakaian anaknya seperti seperti itu ? TIDAK lah kan .
seperti yang kita ketahui , Nur Amalina nie seorang yang sangat menjaga aurat sebelum dia belajar di luar negara . dalam gambar-2 pun banyak gambar Nur Amalina nie bertudung dan tidak sesekali membuka aurat . tapi apa yang terjadi sekarang ?
okayh , kita sebenarnya tidak boleh menuduh melulu . apa yang kita patut buat ialah menunggu sahaja BENAR ataupun TIDAK ! okayh :D

p/s : adussss ! idola aku dari dulu tuu :'D kita hanya mampu berdoa sahaja .

No comments:

Post a Comment

Pot Pet Sini Sikit EH (^_^)