Syafiq Rashid

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
Assalamualaikum. Nama sudah tertera diatas. Currently study Medical Assistant at Pusrawi International College of Medical Sciences. InsyaAllah :) ѕтαят ωιтн вιѕмιℓℓαн. єи∂ ωιтн αℓнαм∂υℓιℓℓαн. ραтιєи¢є ωιтн ѕυвнαиαℓℓαн. ρяσмιѕє ωιтн ιиѕуααℓℓαн. уσυя ℓιfє ωιℓℓ вє вℓєѕѕє∂ ву αℓℓαн ѕωт :')

Friday, 10 February 2012

Contest My Blog Superb Awesome


Haii , salam petang kepada semua (^_^) . Ha , sambil-sambil minum petang tuu , tu yang tengah minum teh , makan karipap tuu , jom lah join satu contest . Tak de la boring sangat an , an , an !!

Okay , actually nak say thank you kepada Are-lieya sebab sudi jemput join contest nie . Thanks You !!

Klik Banner Untuk Join

Okay , saya nak tag 5 orang rakan blogger yang bertuah petang nie :


Ehh , kejap-kejap !! Kenapa Apit tag semua perempuan ajee ?? Tah lah , sebab Apit rasa blogger perempuan selalunya aktif :) Tapi Apit tak kata yang blogger lelaki tak aktif taw .

Okay  selamat berblogging semua (^^)v 

3 comments:

  1. @nur haha .. saje saje je join nie .. btw , terima kasih ^^v

    ReplyDelete
  2. Hype awak GL . Btw , jomla join contest sy jugak =>

    ReplyDelete

Pot Pet Sini Sikit EH (^_^)