Syafiq Rashid

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
Assalamualaikum. Nama sudah tertera diatas. Currently study Medical Assistant at Pusrawi International College of Medical Sciences. InsyaAllah :) ѕтαят ωιтн вιѕмιℓℓαн. єи∂ ωιтн αℓнαм∂υℓιℓℓαн. ραтιєи¢є ωιтн ѕυвнαиαℓℓαн. ρяσмιѕє ωιтн ιиѕуααℓℓαн. уσυя ℓιfє ωιℓℓ вє вℓєѕѕє∂ ву αℓℓαн ѕωт :')

Sunday, 26 February 2012

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD

Heyy semua . Salam Isnin . Amcam hari nie ? Sihat ? Alhamdulillah , moga-moga sihat lah kan :) Okay , malas nak ngomong panjang sebab aku memang sangat pemalas nak bepikir . HeHeHe . Jom join segment nie .




So apa lagi? Sapa yang tak suka follower yang ramai kan? Simple ja.. 
Apa yang korang kena buat ialah :

1. Buat entry bertajuk "Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD".
2. Letakkan banner di atas dan linkkan terus ke entry ni.
3. Buat entry simple ja.. Tak payah susah-susah.
4. Tag beberapa orang rakan.
5. Tinggalkan komen di entry ini.

Tarikh Tutup : 3/3/2012  29/2/2012 pukul 11.59pm (maaf.. terpaksa diawalkan)

Nota Tambahan :

  • MD sendiri akan buatkan link follow button korang.. jangan risau..
  • Sistem grouping akan dijalankan.. Korang akan dibahagikan kepada beberapa group.. Satu group 50 orang.. So korang kena follow 49 ja la.. Nanti kalau letak beratus nantu pengsan pulak..
  • Selepas korang telah ditetapkan dalam group mana, korang mestilah follow semua skali peserta dalam group tersebut.. Jujur ok !
  • Waktu menfollow akan diberitahu kelak.. Korang boleh follow blog MD dan like page facebook MD untuk mengetahui maklumat lanjut..

Okay , ape tunggu lagi . Jom la join . Sangat mudah dan mesti menarik(^_^) v

14 comments:

  1. Assalamualaikum.. TQ ya join segmen MD.. InshaAllah anda dalam group 4.. List akan di-publish selepas tamat segmen iaitu 29/2/2012 jam 11.59pm... So bolehla follow2 pada 1/3/2012 lebih kurang pukul 10am.. Maaf lewat sikit.. Nak penuhkan semua skali dalam group 4 =)

    Btw, dah follow sini ^______^

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yg same...^^

    ReplyDelete
  3. hai (^^)

    mashi dtg dari segmen yang sama [group 1, No:3] ..jom dtg dan follow blog mashi .. mashi dh jadi follower blog ni..

    http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  4. salam...datang dari segmen yang sama group 4 no 10...jemput lawat yep...
    http://shahrunnur214.blogspot.com/2012/02/wanita-mana-yang-paling-cantik.html

    ReplyDelete
  5. Hye,datang dr segmen yg sama... da follow kamu.. jom dtg blog syer.. http://borakborakzero.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html#comment-form

    ReplyDelete
  6. saya datang dari segmen yg sama,group 4,no32....follow me too~~

    http://iezamin92.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  7. hey, follow sini dr segmen MD group 4 ke 23 ^.^v

    http://quraistory.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  8. ziarah dari segmen yang sama, group 4.

    selamat berblogging~

    ReplyDelete
  9. Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

    ReplyDelete
  10. hai.. singgh sini

    http://aisyalieza.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    sudilah ke blog saya juga ye.. ^^ follow sini.. thanks..

    ReplyDelete
  11. singgah n follow dr segmen yg sama.group 4 no 6..:)

    ReplyDelete

Pot Pet Sini Sikit EH (^_^)