Syafiq Rashid

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
Assalamualaikum. Nama sudah tertera diatas. Currently study Medical Assistant at Pusrawi International College of Medical Sciences. InsyaAllah :) ѕтαят ωιтн вιѕмιℓℓαн. єи∂ ωιтн αℓнαм∂υℓιℓℓαн. ραтιєи¢є ωιтн ѕυвнαиαℓℓαн. ρяσмιѕє ωιтн ιиѕуααℓℓαн. уσυя ℓιfє ωιℓℓ вє вℓєѕѕє∂ ву αℓℓαн ѕωт :')

Thursday, 2 February 2012

Masalah Nie !!


02/Februari/2012
05:51 PM

Salam petang semua.Okay,Apit nak share sikit petang nie satu isu yang Apit dah terbaca dalam satu web nie.

 *click gambar untuk besar*

Okay!Dah baca apa yang tertulis dalam gambar tu?Ha , TAKUT!Apa?Tak paham!Okay,Apit terjemahkan :

PERHATIAN..
Pusat penyelidikan perubatan Amerika Syarikat telah menemui kanser baru dalam manusia yang disebabkan oleh perak nitro oksida (silver nitro oxide). Setiap kali anda membeli kad caj semula Jangan sesekali menggores kad tersebut dengan kuku anda kerana ia mengandungi salutan perak nitro oksida dan boleh menyebabkan kanser kulit.

Ha,tu lah dia.Jadi janganlah kita nak ngada ngada gores guna kuku ehh.Belambak kott duit syiling.Guna duit syiling.Kan senang,kan?

Okay,hati-hati ehh (^_^)  

6 comments:

  1. HOHO ! gila rrr..aku pernah terbuat sekali..lepas ni taknak buat dah..huhu..thanks untuk info ni ;D

    ReplyDelete
  2. Wow O_o bahaya jugak eyhh . nasib tak beli yang gores gores tu haha

    ReplyDelete
  3. info br ni!
    tp x penah guna kuku..wat pe?mengotorkn kuku je

    ReplyDelete
  4. lama tak beli topup yang boleh gores2 ni..haha..

    ReplyDelete
  5. nice ") nice ") like :) like :)

    http://shaberry92.blogspot.com/2012/02/happy-birthday-poblack-b-zingersecret.html

    http://sabryoppa.blogspot.com/2012/02/ketika-dating-kali-pertama.html

    ReplyDelete

Pot Pet Sini Sikit EH (^_^)