Syafiq Rashid

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
Assalamualaikum. Nama sudah tertera diatas. Currently study Medical Assistant at Pusrawi International College of Medical Sciences. InsyaAllah :) ѕтαят ωιтн вιѕмιℓℓαн. єи∂ ωιтн αℓнαм∂υℓιℓℓαн. ραтιєи¢є ωιтн ѕυвнαиαℓℓαн. ρяσмιѕє ωιтн ιиѕуααℓℓαн. уσυя ℓιfє ωιℓℓ вє вℓєѕѕє∂ ву αℓℓαн ѕωт :')

Thursday, 3 May 2012

Mohon Pendapat Anda


Entry ke-3 berturut-turut pasal ke U nie. Masya-Allah sangad pening pikirkan semua nie. Tapi tabah untuk masa depan aku jugak. Dengan result SPM yang tidak seberapa, Alhamdulillah dapat jugak offer untuk sambung belajar. 

Malam tadi aku ada cerita kan INI kan? Dan pagi nie aku bukak balik ke web UniKL Admission result nye dah keluar. So syukur Alhamdulillah aku diterima untuk course Physiotherapy di College Medicien Perak. Tengok kat bawah nie :


Okay, sekarang nie ada 2 pilihan yang aku nak mintak pendapat korang semua. Dalam entry aku SINI aku ada kata yang aku dapat jugak kan.

Ha? Tapi course tu Medical Assistant. Jadi aku nak mintak pendapat korang bagi memudahkan aku membuat pilihan. Kalau kakak'2 dan abang'2 tuu mestilah tahu kan. Mintak sangad semua bagi respond yang sangad baik. Serius tengah confius la nie.

Okay, pape pun, salam Jumaat yang penuh barakah semua :)



3 comments:

  1. salam. kalau awk minat , boleh je. teruskan la. akak rasa better amek MEDICAL ASSISTANT tu . tapi keje dia berat sket la sebab nak merawat pesakit kan. kalau phmarmacy banyak dengan ubt je. amek dan belajar ikut mana yang kamu minat je :))

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum :)
    Saya dah bace entry2 awak . So , cadangan/pandangan saya lah , pilih yang mana awak rasa awak betul2 minat . Kalau rasa susah nak buat pilihan , do Solat istikarah okay :)
    By the way , tak mohon SPA ke , under GOV tu , macam saya > BEST . :D

    nak tahu lebih , pegi link ni okay ,
    http://www.spa.gov.my/Portal/Separa_Perubatan

    P/s : buat course paramedik kat IPTS kena pakai bnyak duit . Kalau under SPA , semua ditanggung kerajaan .

    ReplyDelete

Pot Pet Sini Sikit EH (^_^)